Home » Despre noi

Despre Noi

SC Ferotech Distribution SRL Cluj este o companie cu capital privat roman. Expansiunea companiei are la baza dorinta de a oferii produse si servicii de inalta calitate, intr-o piata in plina dezvoltare. Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentare pana la etapa de montaj si finisare. Prioritatea noastra principala este satisfactia clientului. Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.

Orice proiect este analizat cu minutiozitate, luand in considerare fiecare aspect al procesului de executie. Rezultatul este o solutie unica, personalizata, pentru fiecare client. Activitatile noastre principale sunt: consultanta, proiectare, productie, montaj de rulouri exterioare si plase pentru ferestre. Suntem permanent la curent cu dezvoltarea tehnica a acestui domeniu.  

Compania noastra a preluat, inca de la infiintare, experienta acumulata de firme de profil din occident si intra pe piata romaneasca a amenajarilor interioare si exterioare cu noi si performante produse si tehnici de umbrire: productie, comercializare,  a rulourilor exterioare si a usilor de garaj automatizate.

Rulouri exterioare din aluminiu reprezinta un produs oferit la cel mai inalt grad de calitate si este cea mai buna alegere pe care o puteti face. Aveti de ales dintr-o gama variata de forme, modele si culori, la un raport pret-calitate extrem de avantajos. Livrarea rapida alaturi de o seriozitate maxima reprezinta un avantaj de care va puteti bucura

De la infiintare si pana in prezent FEROTECH DISTRIBUTION  si-a îmbunatatit si diversificat permanent aria produselor si serviciilor oferite, fiind acum una din putinele firme de pe piata care are capacitatea de a acoperi o gama larga de necesitati ale potentialilor clienti.

Zi de zi incercam sa satisfacem cerintele cat mai exigente ale clientilor nostrii cu produse de calitate foarte buna.

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat continuu, fapt reflectat in numarul de lucrari prestate si prin numarul mare de solicitari.

Dispunem de multe echipe de montatori profesionisti, primul criteriu de angajare a acestora fiind o vechime de minim 3 ani in domeniu. Folosim numai produse de top, astfel incat, lucrarile sa fie executate la standarde de calitate mult peste medie.   

Prin intermediul acestui site ne-am propus sa punem la dispozitia actualilor si viitorilor nostrii clienti si parteneri un modern instrument de informare si contact si de asemenea transparenta în ceea ce priveste activitatea firmei noastre.

Experienta noastra in producerea si montajul rulourilor s-a concretizat in calitatea deosebita a lucrarilor noastre si in viteza foarte mare de executie a comenzilor. Deseori am executat lucrari in termen de 24 de ore de la primirea comenzii.

Rulourile sunt realizate : clasice, avangarde, collection, personalizate adaptabile pentru diverse tipuri de interior: sedii de firma, apartamente, spitale, scoli si orice spatii care necesita un grad ridicat de protectie igienico-sanitara.

Suntem o echipa experimentata, formata din profesionisti, a carei activitate este orientata spre performanta si crearea unei note de dinstinctie in randul celor care ofera servicii de montaj a sistemelor de protectie solara.

Suntem mereu la curent cu ceea ce este nou in domeniu, angajatii nostri participa periodic la sesiuni de training, pentru a putea veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri oricat de exigenti ar fi acestia.
 Satisfacerea clientului, crearea si montarea unui produs calitativ si competitiv sunt principalele noastre scopuri. De aceea ne place sa credem ca reusim prin activitatea noastra sa fim mai mult decat simpli executanti ai unui proiect, ci adevarati profesionisti pentru clientii nostri.


Promovand o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine si nu in ultimul rand transparenta, solutiile oferite de noi contribuie la indeplinirea cu succes a proiectului dumneavoastra si implicit la succesul misiunii noastre.